Menu lunch (18.09 do 22.09)

Poniedziałek

Zupa jarzynowa z kwaśną śmietaną i świeżym koperkiem
Burger drobiowy z warzywami z frytkami i sosem koktajlowym
Makaron pełnoziarnisty z krewetkami, cukinią i pomidorami (FIT)

 

Wtorek

Krem z pieczonej papryki z cynamonem, chilli i świeżą kolendrą
Karczek wieprzowy w sosie pieczeniowym z opiekanymi ziemniakami i sałatą masłową
Roladki z papieru ryżowego z polędwiczką wieprzową i warzywami (FIT)

 

Środa

Zupa z kiszonej kapusty z kminkiem i świeżym majerankiem
Faszerowany udziec z indyka z babką ziemniaczaną i surówką z selera
Carpaccio z łososia z rukolą, kaparami i oliwą cytrusową (FIT)

 

Czwartek

Flaczki po staropolsku ze świeżym majerankiem
Gulasz węgierski z prażoną kaszą gryczaną i surówką z kiszonych ogórków
Parowany filet z kurczaka z puree z zielonego groszku i młodą marchewką (FIT)

 

Piątek

Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
Morszczuk w tempurze w sosie curry z ryżem jaśminowym i surówką z kapusty
Futomaki z pieczonym łososiem, prażonym sezamem i sosem kabayaki (FIT)

 

Cena 15 zł za zestaw (zupa + II danie, mini deser) , cena dla studentów - 12 zł*
*Lunch nie podlega zniżce seniorskiej -50%

Zamówienia:
tel. 22 18 28 026 (Odbiór osobisty)

 

 

ZamknijTa strona wykorzystuje cookies