Menu lunch (20-24.11)

Poniedziałek

Krem z białych warzyw z grzanką ziołową i pesto z rukoli
Pieczony schab w sosie tymiankowym z kaszą bulgur i zasmażanymi burakami
Mix sałat z grillowanym camembertem, migdałami i sosem malinowym (FIT)

 

Wtorek

Zupa karaibska z kurczakiem, warzywami i mlekiem kokosowym
Makaron razowy penne z szynką i pieczarkami w sosie śmietanowym
Placuszki z cukinii i szpinaku z grillowanym kurczakiem i sosem pomidorowym (FIT)

 

Środa

Zupa pomidorowa z makaronem i świeżą natką pietruszki
Kotlet mielony z tłuczonymi ziemniakami i mizerią
Sałatka z rukoli, grillowanego bakłażana, pomidorów i sera mozzarella (FIT)

 

Czwartek

Zupa grochowa na wędzonce ze świeżym majerankiem
Pieczone udo z kurczaka z ziemniakami z wody i surówką z kapusty pekińskiej
California maki z paluszkiem krabowym, serkiem philadelphia i świeżym ogórkiem (FIT)

 

Piątek

Zupa ogórkowa z kwaśną śmietaną i świeżym koperkiem
Panierowany filet z gładzicy w sosie curry z ryżem jaśminowym i brokułami
Tortilla pomidorowa z kurczakiem i grillowanymi warzywami  (FIT)

 

Cena 15 zł za zestaw (zupa + II danie, mini deser) , cena dla studentów - 12 zł*
*Lunch nie podlega zniżce seniorskiej -50%

Zamówienia:
tel. 22 18 28 026 (Odbiór osobisty)

INFORMACJA O ALERGENACH I PRODUKTACH POWODUJĄCYCH NIETOLERANCJE POKARMOWE WYSTĘPUJĄCE W MENU DOSTĘPNE U KIEROWNIKA SALI.

 

 

ZamknijTa strona wykorzystuje cookies