Menu lunch 26 lutego - 2 marca

Poniedziałek
Pomidorowa z ryżem
Pieczony schab w sosie chrzanowym serwowany z kopytkami oraz mixem sałat z warzywami
FIT Grillowane warzywa z kozim serem oraz redukcją balsamiczną

Wtorek
Domowy rosół z makaronem
Rolada z kurczaka z sosem czerwony curry z papryką, podany z ryżem oraz fasolką szparagową z wiórkami kokosowymi i sokiem z limety
FIT  Pieczone buraki z piklowanym kalafiorem, puree z moreli  oraz sałatką z mikro ziół

Środa
Barszcz ukraiński
Kotlet mielony podany z ziemniakami puree oraz marchewką z groszkiem
FIT Quesadilla ze szpinakiem, suszonymi pomidorami,  z sosem pomidorowym oraz kwaśną śmietaną

Czwartek
Zupa szczawiowa z jajkiem
Piccata z indyka podana z ratatują warzywną oraz opiekanymi ziemniakami
FIT Placki z cukinii z rukolą  oraz sosem jogurtowym

Piątek
Zupa serowa z zielonym groszkiem
Gulasz z szynki wieprzowej, podany z kaszą gryczaną oraz surówką z ogórka kiszonego
FIT Rolada z łososia podana z sosem kaparowym, na warzywach korzennych z roszponką 

 

Cena 17 zł za zestaw (zupa + II danie)

cena dla studentów - 14 zł

napój 0,2l w zestawie (cola, fanta, sprite, kinley, piwo lane Żywiec)
Lunch nie podlega zniżce seniorskiej -50%

INFORMACJA O ALERGENACH I PRODUKTACH POWODUJĄCYCH NIETOLERANCJE POKARMOWE WYSTĘPUJĄCE W MENU DOSTĘPNE U KIEROWNIKA SALI.

 

 

ZamknijTa strona wykorzystuje cookies