Stacje live cooking

Zamów jedną lub kilka stacji live cooking, skorzystaj z okazji do podpatrzenia warsztatu profesjonalnych kucharzy, wybrania dodatkowych składników do przygotowywanych dań oraz uzyskania odpowiedzi na nurtujące gastronomiczne pytania. Do wyboru jest aż 7 tematów kulinarnych, w tym:

  • sushi (california maki z paluszkiem krabowym, serkiem philadelphia i świeżym ogórkiem; futomaki z pieczonym łososiem, warzywami i tykwą; hosomaki ze świeżym ogórkiem i marynowaną rzodkwią),
  • burgery (mini burger z wołowiną, serem, konfiturą z czerwonej cebuli i piklami; mini burger z baraniną, młodym szpinakiem i salsą paprykową; mini burger z soczewicy z guacamole, pieczonym pomidorem i prażonym sezamem),
  • pasty (tagliatelle nero z kurczakiem, groszkiem cukrowym, pomidorkami cherry i świeżą kolendrą; penne razowe z polędwiczką wieprzową, borowikami i sosem śmietanowym),
  • kuchnia portugalska – paella (krewetki, brązowy ryż, kiszona cytryna; kurczak, chorizo, groszek cukrowy; grillowane warzywa, jarmuż, jalapeno, ser manchego),
  • kuchnia polska – pierogi (gęsina, szalotki, emulsja pietruszkowa; cielęcina, kasza jaglana, emulsja szałwiowa; kapusta, borowik, duszona cebula; wieprzowina, pietruszka, masło czosnkowe),
  • kuchnia europejska (burger wołowy, ser mimolette, warzywa; spaghetti sephia, krewetki, szparagi, kolendra; duszona kapusta, kiełbaski cielęce, prawdziwki),
  • chińska (kaczka po pekińsku, warzywa, naleśnik mandaryński, sos hoisin; pad thai - makaron ryżowy smażony z kurczakiem, krewetkami lub wołowiną).

Czas trwania: do ustalenia.

Zapytaj dział eventów o szczegóły!

Prosimy o kontakt telefoniczny w godz. 9.00-17.00
e-mail: eventy@hulakula.com.pl

ZamknijTa strona wykorzystuje cookies