Kulinarny team building

Program warsztatów:

  • mini-wykład na temat historii wybranej kuchni,
  • podział uczestników na drużyny – przyjemna rywalizacja
  • samodzielne przygotowanie dań przez każdą z grup pod okiem naszego kucharza
  • konkurs przypraw
  • wspólna degustacja przygotowanych dań (serwowane z napojami),
  • rozdanie certyfikatów ukończenia warsztatów kulinarnych
  • kulinarne fakty i kuchenne wskazówki.

Do wyboru są 3 rodzaje kuchni:

  • kuchnia włoska

- przystawka: caprese – mozzarella di Bufala, pomidor malinowy, galaretka bazyliowa, ocet balsamiczny
- danie główne: spaghetti carbonara – boczek pancetta, ser pecorino, żółtko, natka pietruszki
- deser: tiramisu – biszkopt, amaretto, espresso, mascarpone

  • kuchnia japońska

- przystawka: miso shiru – bulion dashi, tofu, wakame, prażony sezam
- danie główne: sushi set – nigiri, maki, futomaki, california
- deser: macha ice – lody z zielonej herbaty z owocami lychee

  • kuchnia tajska

- przystawka: tom kha gai – mleko kokosowe, krewetki, grzyby shitake, kolendra
- danie główne: pad thai – makaron ryżowy, kurczak, kiełki fasoli mung, orzechy nerkowca
- deser: ananas w cieście – ananas w kokosowej tempurze z likierem maeshilju

Napoje bezalkoholowe (kawa i herbata, woda niegazowana i gazowana, soki owocowe, napoje gazowane: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Kinley) są serwowane przez całe wydarzenie.

Podczas warsztatu bezpłatnie wypożyczamy własne fartuszki z naszym logotypem. Możliwe jest wykupienie fartuszków na pamiątkę.

Kulinarny team building – pracujemy w grupach, łączymy elementy zabawy a także rywalizacji. To sposób na urozmaicenie spotkania biznesowego lub konferencji. Niech wygra najlepszy team!

Zapytaj dział eventów o szczegóły!

Prosimy o kontakt telefoniczny w godz. 9.00-17.00
e-mail: eventy@hulakula.com.pl

ZamknijTa strona wykorzystuje cookies