Na lunch  zapraszamy od poniedziałku do piątku

w godzinach 12.00-16.00                  

                                                                             

Cena 15 zł za zestaw (zupa + II danie, mini deser) , cena dla studentów - 12 zł

 

Menu na najbliższy tydzień (20-24.03)

Poniedziałek
Barszcz czerwony z uszkami
Roladka z łososia w sosie cytrynowo - kaparowym z ryżem jaśminowym i brokułami
lub danie fit:
Sałatka nicejska z tuńczykiem, warzywami i jajkiem na twardo

Wtorek
Zupa krem ze szczawiu z jajem na twardo i wiejską śmietaną
Pieczony schab w sosie rozmarynowym, z ziemniakami z wody i surówką wiosenną
lub danie fit:
Naleśniki szpinakowe z wędzonym indykiem i sosem jogurtowym

Środa
Zupa pomidorowa z makaronem i natka pietruszki
Kotlet pożarski z ziemniakami puree i marchewką duszoną z groszkiem
lub danie fit:
Sałatka z makaronem orzo, polędwiczką wieprzową, suszonym pomidorem i grillowaną papryką

Czwartek
Krem z dyni, z kardamonem, świeżym imbirem i szczypiorkiem
Sznycel z indyka zapiekany z ananasem z puree z zielonego groszku i surówką z kapusty pekińskiej
lub danie fit:
Placuszki dyniowo-marchewkowe z sosem pomidorowym

Piątek
Krem z białych warzyw z groszkiem ptysiowym i oliwą truflową
Paluszki z dorsza, z kukurydzą i domowymi frytkami
lub danie fit:
Roladki z papieru ryżowego z warzywami i dipem mango

Zapraszamy :)



ZamknijTa strona wykorzystuje cookies